۰۹۱۲۴۳۶۱۱۲۸-۰۲۱۳۶۱۴۴۲۵۵

قیمت خط کش برش کارتن احمدی

قیمت خط کش برش کارتن احمدی

قیمت خط کش برش کارتن احمدی جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

در خصوص ساخت دستگاه کارتن سازی چه میدانید؟

ساخت دستگاه کارتن سازی  در کارخانه های دستگاه کارتن سازی و به وسیله شرکت های سازنده ماشین آلات صنعتی و تولیدی، صورت می پذیرد و این شرکت های سازنده و تولید کننده کارگاه کارتن سازی می باشند.

در یک کارخانه و شرکت تویلد دستگاه کارتن سازی ، یک سری دستگاه متعدد استعمال می شود ؛ که برای راه‌اندازی یک خط تولید کارگاه دستگاه کارتن سازی به آنها نیاز است و به وسیله سوله های ساخت‌و‌ساز دستگاه کارتون سازی، پباده سازی و ساخت‌و‌ساز و تجهیز می‌شوند:

دستگاه خط کش و برش ( شیتر )
دستگاه چاپ، چاپ فلسکوی تک رنگ تا چهار رنگ
دستگاه دایکات ( پینگ – پنگ ( رفت و برگشتی )، فکی، روتاری ( بوبست )
دستگاه چاک دستی یا این  عبارتی چاک زن
دستگاه لب چسب کارتن
دستگاه لمینت دستی و خودکار ( اتوماتیک و نیمه اتوماتیک )
دستگاه تسمه کش
دستگاه منگنه
دستگاه چاپ نیمه اتومات و تمام اتومات

راه اندازی خط تولید کارگاه کارتن سازی

دستگاه شیتر

شیتر، دستگاهی میباشد برای برش مقوا که بر پایه ی اپلیکیشن داده گردیده به دستگاه، عملیات برش مقوا را اعمال میدهد.

شیتر دستگاهی با سرعت بالا بوده و اعتنا آن به طور تقریب ۰٫۱ میلی متر میباشد. شیتر برش مقوا هایی با پهنا ۶۰ ۷۰، ۸۰، ۱۰۰ سانتیمتر را ایفا می‌دهد.

شیتر با کاهش در معیار پرت ورق، موجب کاهش هزینه ها میشود. تشکیل دادن دستگاه کارتن سازی شیتر با ظریف ترین کارایی به وسیله موسسه ها آمریکایی ایفا می گردد. در بازار کشور ایران نیز شیتر تشکیل شده بوسیله سه خالق دستگاه کارتون سازی آمریکایی، جان دار میباشد.

ماشین چاپ

قیمت خط کش برش کارتن احمدی

قیمت خط کش برش کارتن احمدی

ماشین های چاپ گونه های گوناگونی دارد  و مدل های گوناگونی را نیز داراست . که بر طبق کیفیت چاپ، قیمت های مختلفی دارا‌ هستند.

ماشین دایکات

 

ماشین های دایکات برش کارتن یک‌سری نو می‌باشند. مثلا ماشین دایکات رفت و برگشتی ( پینگ پنگ) که برای کارتن های با بعد های زیاد کاربرد دارد و دارنده کیفیت و قابل قبولی  و بالایی میباشد.

ماشین دایکات فکی که کیفیت و نیکی داشته و آنچه از این نوع دستگاه در کشور‌ ایران میباشد.

به وسیله موسسات چینی ایجاد و ساخته شده و دستگاه های کارتن سازی، تولید این کشور می باشد.  از این نوع دایکات برای تشکیل داد جعبه های با اندازه میانگین و متوسط به کار گیری می گردد.

ماشین دایکات بوبست که کیفیت و اعتنا بسیار بالا و خوبی داشته و تولید و ساخته دستگاه کارتن سازی آلمان یمیباشد. از این دایکات معمولا برای تشکیل داد کارتن پلی اتیلن، که برای حفظ مایعات کاربرد دارا‌هستند، استعمال می‌شود.

ماشین لب چسب

این ماشین همانگونه که از نامش پیداست برای چسباندن حاشیه های کارتن و جعبهها به هم استعمال می گردد، این دستگاه، مرحله آخری خط ساخت و ساز کارتن و جعبه را  مشتمل بر میشود.

تشکیل دادن دستگاه برای تولید ها و باکس های لمینت

ماشین آلات و دستگاه های موردنیاز برای ایجاد کارتن های لمینت نیز دستگاه شیتر، دستگاه چاپ ،دستگاه دایکات،دستگاه لب چسب و دستگاه های لمینت میباشد.

از این باکس ها و کارتن های لمینت، برای ایجاد کردن قوطی ها، پلاستیک ها، مقوا و …. استعمال میگردد.

برای خرید دستگاه کارتن سازی از شرکت ها و تولیدکننده و سازنده دستگاه کارتن سازی یعنی برش کارتن خرید نماید.

وظیفه شرکت های سازنده ماشین آلات کارتن سازی

دستگاه کارتن سازی احمدی

همینطور یکی از دیگر از وظایف شرکتی که ساخت دستگاه ساخت‌و‌ساز کارتو ن سازی را به عهده دارا است، قرار دادن و دکوراسیون دستگاه ها در فضای سوله و کارگاه کارتن سازی میباشد.

چون کوچکترین ایراد در هنگام نصب و فعال سازی دستگاه چاپ مخارج سنگینی را در‌ پی خواهد داشت.

همینطور اگر نقص و ایرادی در دستگاه ها وجود داشته باشد و شرکت سانده و فروشنده دستگاه ها بایستی به وسیله شرکتی که ایجاد کرد دستگاه کارتن سازی را عهده دار میباشد، صورت پذیرد.

دستگاه های صفر و استوک و دسته دوم ، مشتمل بر ۱‌سال گارانتی موسسه ها و کارخانجات تشکیل داد دستگاه کارتن سازی میباشند تا در شکل نیاز، برای ردوبدل قطعات و ابزار دستگاه ها، به کار گیری میشود.

همینطور معمولا تضمین تعمیر و خدمت دستگاه ها و ایفا سرویس ها تا ۱۰ سال به عهده تولیدکننده دستگاه کارتون سازی میباشد.

فروش خط برش کارتن سازی

دستگاه کارتن سازی احمدی

دستگاه خط کش برش برای برش وخط تا کارتون می باشد که با تهیه راحت و بدونه نیاز به نصب و راه اندازی می‌باشد سرعت و توجه بالایی دارا است.

عملکرد دستگاه برش و شیوه ایجاد دستگاه برش کارتن سازی در اولِ هر برنامه کارتن سازی نصب می گردد .

و دارنده تیغ و خط می باشد که با به وسیله تیغ، کارتن سازی را به سایز متبوع برش زده(کاغذ) و به وسیله خط بخش کارتن  را خط زده، که درب کارتون را تشکیل می دهد.

در قبل هنگامی ورق کارتن را از ورق سازی تهیه و تنظیم میکردیم به طور ورقه گردیده بودنند ولی الان هم میزنن اما به جهت ارتقاء قیمت سنجیده به صرفه نمی باشد.

که از دستگاه خط وبرش به کارگیری کنیم بهتر می باشد. در کارتن  سه لا و پنج لا تهیه دستگاه را بایستی تغییر و تحول اعطا کرد به خصوص نصیب خط دستگاه زیرا فشار خط زیاد باشد کارتون را ترکیده و لح میکند و فشار خط نادر باشد روی کارتون خط نمی افتد.

 

قیمت خط کش برش کارتن احمدی

 

برای  خرید دستگاه خط برش کارتن و استفاده از مششاوره رایگان برای راه اندازی کارگاه کارتن سازی با ما تماس بگیرید
۰۹۱۲۴۳۶۱۱۲۸